"Sûfî Menâkıbnâmelerinde Âyet ve Hadislerin İşârî Yorumları" isimli kitabın değerlendirilmesi - Canlı, Mustafa (Mevzu – Sosyal Bilimler Dergisi, 2024)
"Sûfî Menâkıbnâmelerinde Âyet ve Hadislerin İşârî Yorumları" isimli kitabın değerlendirilmesi