Murat Şimşek, İslâm Hukukunda Bağlayıcılık Bakımından Hz. Peygamber’in İctihad ve Tasarrufları. Ankara: TDV Yayınları, 2021. 490 s. - Uyanık, Memet Zeki (Mevzu – Sosyal Bilimler Dergisi, 2021)
Murat Şimşek, İslâm Hukukunda Bağlayıcılık Bakımından Hz. Peygamber’in İctihad ve Tasarrufları, TDV Yayınları, 3. Baskı, ANKARA, 2021, 490 s.