Düzeltme - Turan, Ramazan; Turan, Sümeyra (Mevzu – Sosyal Bilimler Dergisi, 2022)
Mevzu-Sosyal Bilimler Dergisi’nin 2022 yılı 7. sayısında yayımlanan “Kendilik Bilinci Bağlamında İbn Bâcce’nin Tedbîru’l-Mütevahhid Kavramı İle F. H. Bradley’in Kendini Gerçekleştirme [Self-Realisation] Kavramları Üzerine Bir İnceleme” (DOI: 10.5281/zenodo.6355398) adlı makalede bazı ifade yanlışları yapıldığı fark edilmiştir. Makalenin 183. sayfasının üçüncü paragrafında yer alan hatalı ifadelerin düzeltilmiş hali aşağıda sunulmuştur.