Abdullah Kahraman, 40 Soruda Faiz. İstanbul: İktisat Yayınları, 2021, 145 s. - Kokulu, Şaziye Gül (Mevzu – Sosyal Bilimler Dergisi, 2022)
Abdullah Kahraman'ın kaleme almış olduğu "40 Soruda Faiz" adlı eserin tanıtımı yapılmaktadır.